Savills Nederland tekent Charter Diversiteit

Op 28 juni 2021 heeft vastgoedadviseur Savills Nederland het Charter Diversiteit ondertekend. Savills Nederland bestaat uit ongeveer 150 professionals en is onderdeel van Savills plc, dat met 600 vestigingen wereldwijd een marktleider is in het veld van vastgoed en vastgoedadvies.

Lot van der Sluijs ondertekent het Charter Diversiteit

Het Charter is een initiatief van SER Diversiteit in Bedrijf, waarbij organisaties worden geholpen met het bevorderen van diversiteit en inclusie op de werkvloer. Door het Charter te ondertekenen heeft Savills zich gecommitteerd aan twee doelstellingen: het verhogen van het aantal vrouwen op fee-earner posities binnen de organisatie en het bevorderen van een inclusieve bedrijfscultuur.

“Bij Savills maken de mensen het verschil. We staan bekend om onze positieve, ondernemende cultuur en om het aantrekken van de beste mensen. Het succes van onze dienstverlening hangt samen met de diversiteit van onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit leidt tot innovatie, flexibiliteit en een beter bedrijfsresultaat. Met het ondertekenen van Charter Diversiteit laten wij zien dat wij ons inzetten voor Diversiteit & Inclusie. In het Charter hebben wij ons gecommitteerd aan het streven om het percentage vrouwen op fee-earner posities te verhogen en een bedrijfscultuur te creëren waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt en bovenal zichzelf kan zijn.” Lot van der Sluijs, Operations Director

Deze doelen zijn samen met SER Diversiteit in Bedrijf vastgesteld en worden komend jaar geïmplementeerd. Savills is ook aangesloten bij DiB’s stedelijke platform Amsterdam – Divers & Inclusief.