Diversity Day: nieuwe website live!

De nieuwe website van Diversity Day is live en daar zijn we trots op!

Save the date launch nieuwe website

De website is nu ook beschikbaar in het Engels en toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Aangezien we nu onderdeel zijn van de Sociaal-Economische Raad, is de uitstraling daarop aangepast. Ook is er een nieuwe feature beschikbaar voor deelnemers van Diversity Day: de digitale Diversity Box.

Digitale cadeaubox

Digitale Diversity Box

We hebben een digitale box gecreëerd om jou en je collega’s de tools in handen te geven voor een succesvolle Diversity Day op 5 oktober! In deze box vind je een stappenplan voor het organiseren van jouw activiteit. In de mediakit vind je communicatiemateriaal om de feestdag intern en extern onder de aandacht te brengen. En het kaartspel ‘Jezelf zijn werkt’ dat vorig jaar razend populair was, is nu ook online te spelen! Zo kun je jouw collega’s beter leren kennen en op een luchtige manier meer leren over diversiteit en inclusie.

De Diversity Box is vanaf donderdag 1 juli beschikbaar. Je ontvangt de inloggegevens na aanmelding voor Diversity Day. Dus waar wacht je nog op?

Meld jouw bedrijf hier aan

Inspiratie nodig voor activiteiten? Of wil je meer weten over het thema ‘Jezelf zijn werkt?’ Neem dan een kijkje op onze vernieuwde website. Je vindt er onder andere voorbeelden van bedrijven, interessante podcasts en webinars.