DPG Media tekent het Charter Diversiteit

Maandag 20 september 2021 ondertekende DPG Media het Charter Diversiteit. DPG Media is het grootste mediabedrijf van Nederland, waarvan verschillende media al decennia lang dagelijks over de vloer komen bij miljoenen Nederlandse huishoudens. Door het Charter te ondertekenen, geeft DPG Media aan te werken aan het bevorderen van diversiteit en inclusie.

Vertegenwoordigers van DPG Media

Erik Roddenhof, CEO DPG Media, ondertekende in het bijzijn van Sharita Boon, commercieel directeur bij DPG Media en Valentina Djoemai, beleidsmedewerker SER Diversiteit in Bedrijf, het Charter.

“Met deze handtekening laten we zien dat we ons als organisatie hard maken voor meer diversiteit en inclusie in het medialandschap en binnen DPG Media. Een inclusieve organisatie geeft meer ruimte voor verschillende perspectieven en talenten en dit stelt ons nog beter in staat om nieuws te maken voor iedereen in Nederland. DPG Media is daarom de afgelopen jaren al bewust en actief bezig geweest om de inclusiviteit van de organisatie en haar media te verbeteren. Het tekenen van het charter is een bevestiging van de ambities om in de toekomst te blijven werken aan media door en voor iedereen. ”
Erik Roddenhof, CEO DPG Media