Babbage Company: een duurzaam personeelsbestand

Op 22 juli 2021 ondertekende Babbage Company het Charter Diversiteit. Babbage Company is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau en richt zich op marketing, communicatie- en onlineprofessionals. Babbage Company is al ruim 20 jaar de verbindende schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten, en geeft daarnaast trainingen en workshops voor marcom-professionals.

Babbage Company: Ondertekenaars van het Charter Diversiteit

Babbage Company houdt zich al lang bezig met maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen, en is overtuigd van de waarde van diversiteit en inclusie. De ambitie van Babbage Company is dan ook tweeledig – zowel het creëren van onder andere een evenwichtige, diverse interne genderbalans en door specifiek aandacht te geven aan diversiteit en inclusie in het gehele recruitmentproces.

Monique van Vliet en Lieke Severijns, de ondertekenaars van het Charter, geven aan:

“Babbage Company streeft al jaren naar een duurzaam, dus divers en inclusief personeels –en kandidaten bestand. Wij geloven vanuit onze kernwaarden – deskundig, betrokken en persoonlijk – dat diversiteit en inclusie bijdraagt aan het behalen van onze doelen en het verbeteren van teamspirit, employability en resultaten.”