Informatiesysteem MEZZO Mezzo, het informatiesysteem voor ondernemingsraden in Nederland, is door de Sociaal-Economische Raad (SER) van het voormalige GBIO overgenomen. Voor gebruikers verandert er weinig: Mezzo blijft voor alle bestaande gebruikers toegankelijk en inloggegevens blijven geldig.

De SER heeft Mezzo om twee redenen overgenomen. De Commissie Bevordering Medezeggenschap (CBM) van de SER wil aan de hand van Mezzo onderzoek op het gebied van medezeggenschap gaan verrichten. Zo zal de SER het gebruik van scholing en vorming onder meer met behulp van Mezzo monitoren.

Daarnaast wil de SER alle ondernemingsraden en andere medezeggenschapsorganen graag rechtstreeks van ontwikkelingen rond medezeggenschap op de hoogte houden. In beide gevallen is Mezzo een nuttig informatiesysteem. De SER roept ondernemingsraden, andere medezeggenschapsorganen en andere betrokkenen dan ook op mutaties te blijven doorvoeren.

Wilt u uw medezeggenschapsorgaan in Mezzo laten registreren? Dan graag aanmelden via cbm@ser.nl.

Bereikbaarheid helpdesk

Voor vragen over Mezzo en over medezeggenschap in het algemeen kunt u terecht bij het secretariaat van de Commissie Bevordering Medezeggenschap van de SER. Te bereiken van 09.00 uur tot 16.00 uur via tel. 070 34 99 563 of e-mail cbm@ser.nl. Wijzigingen in de registratie van contactpersoon e.d. graag aanmelden via cbm@ser.nl.

Inloggen in Mezzo

U heeft per e-mail uw gebruikersnaam en wachtwoord van de beheerder ontvangen. Wanneer u het wachtwoord vergeten bent klikt u op ‘wachtwoord vergeten’. De beheerder ontvangt een e-mail en zal het wachtwoord ‘resetten’, waarna Mezzo een bericht met link zal toezenden.


Inloggen Mezzo

Informatiesysteem MEZZO