Werken en leren bij de SER - Cultuur

Ruimte voor creativiteit en carrière

Bij de SER werk je in een open, informele en collegiale sfeer. Jouw creativiteit krijgt ruimte om de organisatie optimaal te laten functioneren. We stimuleren elkaar om innovatief te werken en te denken. Medewerkers van de SER zijn op de een of andere manier betrokken bij onderwerpen die volop in het centrum van het publieke debat staan. Als beleidsmedewerker reik je oplossingen aan voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken; als stafmedewerker en als facilitair medewerker zorg je voor goede omstandigheden en middelen. De SER kan zo een springplank zijn voor een verdere carrière.

Evenwicht

Bij de SER werken ongeveer 125 mensen. Er is een evenwichtige verdeling van mannen en vrouwen. We streven naar een betere verhouding tussen allochtonen en autochtonen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers een goede balans tussen werk en privé hebben. Daarvoor bieden we de nodige faciliteiten: flexibele werktijden, deeltijd, diverse vormen van verlof en ontspanning.

Ontspanning

Er zijn mogelijkheden om te sporten: in het gebouw is een sportruimte voor fitness, aerobics etc. Maar buiten het SER-gebouw kan je heerlijk wandelen (of hardlopen) in het Haagse Bos. Er is een actieve Contactcommissie die uitstapjes en vele andere activiteiten organiseert en er is een Kunstcommissie.
Tussen de middag kan je prima lunchen in ons restaurant.

Alexander van der Voorn
“Er is hier veel collegialiteit”
Alexander van der Vooren - Beleidsmedewerker Directie Economischie Zaken