Home | Publicaties

Publicaties

De SER verstuurt sinds 1 januari 2014 geen papieren publicaties meer. Alle adviezen, rapporten en andere brochures zijn voortaan als PDF te vinden op de website. Reden is dat de SER het papierverbruik wil terugdringen. Bovendien is een digitale versie makkelijker doorzoekbaar.

 

Niet gevonden wat u zoekt?

probeer meerdere zoektermen in te vullen, selecteer categorieën of zoek binnen een bepaalde periode.
4807 resultaten gevonden
 • IMVO Voortgangsrapportage 2018

  Overige publicaties, 2018/--, 27 juli 2018

  Deze voortgangsrapportage heeft tot doel om lessen te inventariseren om lopende en toekomstige convenanttrajecten verder te verbeteren. Dit rapport bevat een aantal aanbevelingen van de SER-commissie ...

 • Vergrijzing verzilveren

  SERmagazine, 20 juli 2018

  Zeepkist: Liane den Haan (ANBO), Vergrijzing verzilveren. 7,5 miljoen. Zoveel 50-plussers zijn er naar verwachting in 2030 in Nederland.

 • Lieke van Velzen, medewerker HR

  SERmagazine, 20 juli 2018

  Lieke van Velzen maakte tien jaar geleden op vakantie een zeer ongelukkige duik en heeft sindsdien een dwars-laesie. Inmiddels is ze 26 jaar, strijdbaar en geliefd op haar werk. Na haar stage bood AMC ...

 • Flexwerker

  SERmagazine, 20 juli 2018

  Column: Annette Birschel, Flexwerker. ‘Zijn jullie allemaal start-ups?’, vroeg de jonge man en keek om zich heen in het oude pakhuis in het centrum van Amsterdam, waar mijn vriend een werkplek huurt.

 • Als ik later groot ben

  SERmagazine, 20 juli 2018

  Als ik later groot ben. Wie? Jeanine Koning (45). Wat? praktijk voor osteopathie in Harlingen.

 • SER Kort

  SERmagazine, 20 juli 2018

  OR’en duurzame inzetbaarheid, Naar een verantwoorde digitale samenleving, Sterkere positie Deelnemer pensioenfonds, Techniekstudenten adviseren de SER, Game changer voor energietransitie.

 • Klimaatakkoord in co-creatie

  SERmagazine, 20 juli 2018

  Wat verwachten en wensen burgers van het Klimaatakkoord? Tijdens vijf regiobijeenkomsten in het land werd burgers gevraagd naar hun inbreng. SERmagazine sloot aan bij de bijeenkomst in Groningen.

 • Eneco: De zes succesfactoren van wind-op-zee

  SERmagazine, 20 juli 2018

  Zes factoren spelen een belangrijke rol bij het succes van wind-op-zee. Ron Wit legt uit welke dit zijn en roept op ze toe te passen om schaalvergroting van bijvoorbeeld het gebruik van groene waterstof ...

 • klimaatakkoord

  SERmagazine, 20 juli 2018

  In het Klimaatakkoord presenteren we hoe we in 2030 bijna de helft minder CO2 uitstoten. Er zijn veel voorstellen gekomen, u leest de hoofdlijnen in dit magazine.

 • CBS-Monitor Brede Welvaart

  SERmagazine, 20 juli 2018

  De Monitor Brede Welvaart van CBS, die onlangs voor het eerst verscheen, zoomt in op maar liefst 165 indicatoren voor welvaart, zoals milieu, gezondheid, onderwijs, vertrouwen en ongelijkheid.

< << 1 2 3 4 5 ... 481 > >>