Home | Publicaties

Publicaties

De SER verstuurt sinds 1 januari 2014 geen papieren publicaties meer. Alle adviezen, rapporten en andere brochures zijn voortaan als PDF te vinden op de website. Reden is dat de SER het papierverbruik wil terugdringen. Bovendien is een digitale versie makkelijker doorzoekbaar.

 

Niet gevonden wat u zoekt?

probeer meerdere zoektermen in te vullen, selecteer categorieën of zoek binnen een bepaalde periode.
4784 resultaten gevonden
 • SERmagazine nr. 5 - mei 2018

  SERmagazine, 04 mei 2018

  SERmagazine mei 2018 met nieuws en informatie over de Sociaal-Economische Raad en de Stichting van de Arbeid.

 • Als ik later groot ben

  SERmagazine, 03 mei 2018

  Karin du Mée werkte jarenlang op het hoofdkantoor van ING. Vijf jaar geleden is ze daarmee gestopt. Ze volgde in Italië een opleiding voor ijsbereider en is nu mede-eigenaar van ijssalon Da Vinci in Amstelveen.

 • Brugwachter

  SERmagazine, 03 mei 2018

  Zeepkist: Caroline Rietbergen (FNV). Om een arbeidsgeschiktheidsbeoordeling zo exact mogelijk uit te kunnen voeren, beschikt het UWV over een hulpmiddel: het claimbeoordeling- en borgingssysteem (CBBS).

 • Fiets

  SERmagazine, 03 mei 2018

  Column: Annette Birschel. ‘Ik wil mijn fiets terug’, zei hij zomaar al grijnzend – de jongeman die voor me in de supermarkt stond.

 • Erwin Hout, Marketing Director BIS:

  SERmagazine, 03 mei 2018

  De receptioniste van BIS, waar Erwin Hout Marketing Director is, waarschuwt dat de man voor wie ik kom een dwarslaesie heeft. ‘Je ziet sommige klanten schrikken, ik zeg het maar even.’

 • Anders Reizen

  SERmagazine, 03 mei 2018

  In de nieuwe serie 'Best practices' aandacht voor Anders Reizen. Een coalitie van het bedrijfsleven, ngo's en de overheid, die zich inzet voor 50 procent Co2-reductie in zakelijke mobiliteit in 2030.

 • Solidariteit

  SERmagazine, 03 mei 2018

  Zorgen voor anderen op basis van solidariteit is een belangrijk fundament van onze samenleving. Met die zorg voor anderen wordt ook het eigen belang gediend, zo heb ik betoogd.

 • Win-win-win voor sector, deelnemers en individuele bedrijven

  SERmagazine, 03 mei 2018

  Issayas Adhanom is blij met het werk dat hij heeft dankzij het project 'Statushouders aan het werk'. En niet alleen hij heeft baat bij het project

 • Commissievoorzitter Henri de Groot over SER-advies Energietransitie en werkgelegenheid

  SERmagazine, 03 mei 2018

  Door de energietransitie gaan veel banen verdwijnen en komen er veel banen bij. 'De grote uitdaging daarbij is 'mismatches' voorkomen', legt Henri de Groot, voorzitter van de SER-commissie 'Energietransitie ...

 • SER werkt aan ‘doe-agenda’ voor een leven lang leren en ontwikkelen

  SERmagazine, 03 mei 2018

  Het blijven ontwikkelen van de beroepsbevolking is essentieel, vinden overheden, sociale partners, onderwijs en bedrijfsleven. Hoe moet dat gebeuren? Dat is vooral een proces van blijvend samenwerken ...

< << 1 2 3 4 5 ... 479 > >>