Meld je aan voor de bijeenkomst Goed werken in goede bedrijven op 9 september 2020

Op 9 september organiseert de SER de jubileumbijeenkomst 'Goed werken in goede bedrijven' in Eindhoven.
© Unsplash

De SER houdt verschillende (online) bijeenkomsten om zijn 70 jarig jubileum te vieren. De bijeenkomsten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

Modern bedrijf

Een modern bedrijf zit heel anders in elkaar dan eind vorige eeuw. De baan voor het leven is er niet meer. Flexibele contracten lijken de standaard. Een expat als collega komt steeds vaker voor. Ook zijn er andere opvattingen over verantwoordelijkheden, nationaal en internationaal in de omgang met mensen en omgeving. Strijp-S in Eindhoven is de plek waar Philips als sociale onderneming groot werd. Vanaf die plek gaat de SER het samen met Pakhuis de Zwijger hebben over de moderne verhoudingen binnen bedrijven en de verantwoordelijkheid van bedrijven in de samenleving.

Terugkijken: 'Goed werken in goede bedrijven' op 9 september 2020

Bekijk de bijeenkomst 'Goed werken in goede bedrijven' op 9 september 2020 via deze link.

Interactieve zoektocht

De bijeenkomsten zijn interactieve zoektochten waarin de deelnemers een grote rol spelen. Het gaat over de vraag hoe iedereen in deze hectiek een fatsoenlijk bestaan kan opbouwen. Daarbij hoort ook hoe we de wereld netjes doorgeven aan volgende generaties. De bijeenkomsten vormen een aanloop naar het jubileumcongres in oktober. Dan viert de SER haar 70-jarig bestaan. Dit congres focust zich op de vraag hoe de SER en de overlegeconomie ook de komende 70 jaar relevant en vitaal blijven.

Beluister deze podcast met SER-voorzitter Mariëtte Hamer in aanloop naar een van de bijeenkomsten.

Houd voor meer informatie onze social media-kanalen in de gaten.