Meld u aan voor de bijeenkomst De scheidslijnen verdwijnen

Het komend jaar organiseert de SER in Amsterdam, Groningen en Eindhoven bijeenkomsten om zijn 70 jarig jubileum te vieren. De bijeenkomsten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Op 19 februari 2020 is de eerste bijeenkomst ‘De scheidslijnen verdwijnen’.
© Timon Studler via Unsplash

Voor deze bijeenkomst op 19 februari 2020 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam kunt u zich nu aanmelden!

Centraal staat de snel veranderende Nederlandse arbeidsmarkt. Hoe kunnen we zorgen dat alle groepen gelijke kansen op de arbeidsmarkt krijgen en delen in de welvaart?

Interactieve zoektocht

De bijeenkomsten zijn interactieve zoektochten met u als deelnemer in de zaal. Het gaat over de vraag hoe iedereen in deze hectiek een fatsoenlijk bestaan kan opbouwen. Daarbij hoort ook hoe we de wereld netjes doorgeven aan volgende generaties. De drie bijeenkomsten vormen een aanloop naar het jubileumcongres in oktober. Dan viert de SER haar 70-jarig bestaan. Dit congres focust zich op de vraag hoe de SER en de overlegeconomie ook de komende 70 jaar relevant en vitaal blijven.
  
- Scheidslijnen verdwijnen: 19 februari. Pakhuis De Zwijger, Amsterdam: Over de barrières die een inclusieve arbeidsmarkt in de weg staan.
- Welvaart duurzaam verdienen: 22 april, Groningen. Over transities, circulaire economie en innovatief bedrijfsleven.
- Goede bedrijven, goed werk: 27 mei, Eindhoven: Over sterke gezonde bedrijven in een hectische economie, de rol van werknemers daarin en de rol van bedrijven in de samenleving. 

Beluister deze podcast met SER-voorzitter Mariëtte Hamer in aanloop naar de bijeenkomst op 19 februari.

Houd voor meer informatie onze social media-kanalen in de gaten.