Plenaire sessie Ontwikkeling Telt Festival: samenwerking onmisbaar

Mensen verder helpen, of het nu gaat om betere taalvaardigheid of om kennis en vaardigheden op de werkvloer. Om dat te kunnen bereiken is samenwerken een must. Het thema samenwerken staat op 21 april centraal in de plenaire sessie van het Ontwikkeling Telt Festival, met onder andere SER-voorzitter Mariëtte Hamer. Meld je aan voor deze of andere sessies, van 20 t/m 22 april 2021.
© Ontwikkeling Telt Festival

In deze plenaire sessie bespreken we hoe samenwerking in de regio en landelijk vorm krijgt. We spreken met een wethouder, werkgever en onderwijsvertegenwoordiger uit de regio Friesland die intensief samenwerken op het gebied van leven lang ontwikkelen en basisvaardigheden; hoe pakken zij dat aan? Met Jan Pieter Daems, bestuurder van CNV Vakcentrale, gaan we in gesprek over de consequenties voor mensen die in hun werk geconfronteerd worden met veranderingen; hoe ziet zijn ideale toekomstbeeld eruit? En met Mariëtte Hamer, voorzitter van de SER, en Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, gaan we in gesprek over het landelijke beleid; hoe versterken we de samenwerking tussen werkgevers, werknemers, onderwijs en overheden?

Aanmelden

Meld je aan voor deze of andere sessies van het Ontwikkeling Telt Festival. Je kunt je eigen programma eenvoudig samenstellen via de website.