Lees SERmagazine nu wekelijks online

Vanaf vandaag verschijnt wekelijks een nieuw artikel van SERmagazine op de SER-website. In SERmagazine wordt met interviews en achtergronden het brede werkveld van de SER belicht.

Netwerkpro geeft vrouwen connecties, kansen en zichtbaarheid © NetwerkPro

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: moeten we cijfers geloven in deze tijden van nepnieuws? Of: hoe vind je mogelijkheden om te werken aan een leven lang ontwikkelen?

Over het SERmagazine

Het vernieuwde SERmagazine is een maatschappelijk betrokken magazine over alles wat met de taken en werkzaamheden van de SER te maken heeft. De artikelen zijn toegankelijk geschreven en prettig leesbaar voor een brede groep geïnteresseerden. Mensen lezen het magazine om op de hoogte te blijven en standpunten te kunnen vormen: de inhoud is informatief, inhoudelijk sterk, feitelijk onderbouwd, verdiepend en inspirerend. De inhoud heeft een journalistieke insteek. Er is ruimte voor verschillende meningen en visies. Zodat u als de lezer zelf verbanden kan leggen, standpunten kan vormen en keuzes kan maken. SERmagazine is er, kortom, voor wie zélf de optelsom wil kunnen maken.

Meld u aan voor SERmagazine

SERmagazine verschijnt ook vijf keer per jaar als papieren magazine. U kunt zich gratis abonneren op de papieren versie: meld u hier aan.