Wie van de 500.000 bedrijfshulpverleners wordt bhv’er van het jaar?

Op maandag 2 november 2020 worden de ongeveer 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk is in het zonnetje gezet met de verkiezing ‘BHV’er van het jaar’. De verkiezing vindt plaats tijdens de Dag van de BHV. Deze dag heeft als doel om aandacht te vragen voor het belang van goede bedrijfshulpverlening.
BHV verkiezing van het jaar © NIBHV
Tijdens de Dag van de BHV en met de verkiezing van ‘BHV’er van het jaar’ worden de bedrijfshulpverleners in Nederland bedankt voor hun bijzondere en belangrijke inzet.

Nomineer jij ook een bedrijfshulpverlener?

Ken jij een BHV’er die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie heeft geleverd, bijvoorbeeld een BHV’er die belangrijk is geweest bij een incident?
Nomineer hem of haar dan voor ‘BHV’er van het jaar’. Dit doe je door het online formulier in te vullen.
Je hebt tot 19 oktober 2020 om mee te doen.

Nomineer dus snel!


Handreiking BHV

Om het werk als bedrijfshulpverlener goed te kunnen doen is het van belang dat de bedrijfshulpverlening binnen een bedrijf goed is geregeld. Bedrijven worstelen daar nog wel eens mee. Daarom hebben de Sociaal-Economische Raad en de Stichting van de Arbeid de handreiking bhv laten ontwikkelen door NIBHV. Deze handreiking biedt informatie en advies aan werkgevers, werknemers en bedrijfshulpverleners zodat zij de juiste ondersteuning hebben om ervoor te zorgen dat het bedrijf een goed beleid kan voeren op bedrijfshulpverlening. Daarmee kunnen de bedrijfshulpverleners de bedrijfshulpverlening goed blijven uitvoeren.

Meer informatie en advies over bedrijfshulpverlening? Raadpleeg de SER Handreiking BHV.