Bericht voor bezoekers aan de SER

In verband met de uitbraak van het coronavirus volgen wij de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid op. Hierdoor zijn alle vergaderingen en bijeenkomsten van de komende weken afgezegd of uitgesteld, waaronder de raadsvergadering en onze jubileumactiviteiten.
Handenschudden, incl. preventieve handschoenen © Shutterstock
We blijven op de gebruikelijke manier (telefoon, e-mail, website) bereikbaar. Wel kan het voorkomen dat vragen en verzoeken minder snel worden afgehandeld. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Raadsvergadering

In het kader van de aanscherping van de maatregelen om het coronavirus in te dammen is besloten om de raadsvergaderingen van maart en april 2020 te annuleren.  

Bijeenkomsten en vergaderingen

We hebben onze medewerkers gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Vergaderingen met externen gaan niet door of bij hoge uitzondering voor de voortgang van de noodzakelijke werkprocessen.
Ook de bijeenkomsten zijn geannuleerd voor de komende weken. De jubileumbijeenkomst ‘Welvaart duurzaam verdienen’ die op 22 april 2020 zou plaatsvinden, stellen we uit. Per bijeenkomst worden de betrokkenen en genodigden hierover geïnformeerd.

Openingstijden SER-gebouw

De openingstijden van het SER-gebouw zijn ook aangepast.
Het gebouw is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.
De SER zelf is uiteraard niet gesloten. Ons werk wordt vanuit huis voortgezet. 

 

Met bovenstaande maatregelen steunen wij de oproep om verdere verspreiding van het virus te helpen voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze maatregelen aan wanneer dat nodig is.