Webinar Veilige werkcultuur Webinar

Hoe creëer je een veilige werkcultuur met ruimte voor diversiteit en inclusie binnen je organisatie? Hierover gaan we in gesprek tijdens ons webinar ‘Veilige werkcultuur als voorwaarde voor een duurzame evenwichtige bedrijfstop' dat plaatsvindt op 28 september van 11.00-12.15 uur.

Voor wie

Voor iedereen die ingeschreven is in de SER Topvrouwen database

Wat is het?

Hoe creëer je een veilige werkcultuur met ruimte voor diversiteit en inclusie binnen je organisatie?
Hierover gaan we in gesprek tijdens ons webinar ‘Veilige werkcultuur als voorwaarde voor een duurzame evenwichtige bedrijfstop' dat plaatsvindt op 28 september van 11.00-12.15 uur.

Tijdens dit webinar reiken wij jou inzichten en best practices aan voor meer sociale veiligheid binnen je organisatie. Daarvoor gaan we in gesprek met onder andere Annemieke Roobeek (Founder/CEO MeetingMoreMinds, hoogleraar Strategie en Transformatiemanagement bij Nyenrode Center for Strategy, Organization and Leadership en betrokken bij het Executive Programma ‘Een Veilige Werkcultuur voor Iedereen’), As Tempelman (CEO Eneco) en Mariëtte Hamer (Regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld).

Wanneer en waar

28 september (online). Meer informatie is te vinden op de website van Veilige werkcultuur als voorwaarde voor een duurzame evenwichtige bedrijfstop