Webinar: Ontdek hoe je in jouw werkomgeving Eigen Regie stimuleert Webinar

Hoe kunnen werkenden zich blijven ontwikkelen en eigen regie nemen om duurzaam inzetbaar te blijven?

De arbeidsmarkt is volop in beweging en voor veel mensen onzeker. Dat was al gaande, maar is enorm versterkt door de coronacrisis. Werk verandert, werk verdwijnt en er komt nieuw werk bij. Dit vraagt van werkenden om zich te blijven ontwikkelen en Eigen Regie te nemen om duurzaam inzetbaar te blijven. Maar dit gaat niet vanzelf!

De SER Actie-agenda Leven Lang Ontwikkelen, TNO, Hogeschool Windesheim, AWVN en eelloo nodigen je van harte uit voor het webinar Ontdek hoe je in jouw werkomgeving Eigen Regie stimuleert.

Het webinar vindt plaats op donderdag 5 november 2020 van 15.00-16.30 uur.

Voor wie?

Dit webinar is speciaal bedoeld om ondernemers, HR-professionals, werkgevers en projectleiders Leven Lang Ontwikkelen te informeren en inspireren op dit thema. In het webinar krijg je praktische handvatten aangereikt waarmee je de Eigen Regie van medewerkers kunt faciliteren en stimuleren, en laten wij een aantal inspirerende voorbeelden van andere organisaties zien.

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar op 5 november via deze link. Stuur deze link gerust door naar anderen voor wie dit webinar ook interessant kan zijn.