Dialoogbijeenkomst Vrouwen naar de top Evenement

Er zijn nog steeds veel te weinig vrouwen in topfuncties. Het kabinet overweegt stevige maatregelen en heeft de SER om advies gevraagd.

De SER-commissie Diversiteit in de Top vraagt uw denkkracht om meer vrouwelijk talent in de top te krijgen. Daarom organiseerde de commissie de besloten bijeenkomst 'Vrouwen naar de Top' op woensdagmiddag 20 maart 2019 bij de SER.

Programma

Voor de bijeenkomst hebben wij een groot aantal vooraanstaande leden van het Nederlandse bedrijfsleven uitgenodigd, rolmodellen, experts en belangenvertegenwoordigers. Enkele topvrouwen zullen inspireren met hun levenservaringen en succesfactoren. Daarnaast is er de mogelijkheid eigen successen en ambities te delen. Met verschillende oplossingsrichtingen maken we samen de weg vrij voor meer vrouwen naar de top!

Het dagvoorzitterschap was in handen van een jonge (top)vrouw: Iris Vrolijks studeert Bedrijfskunde, is gemeenteraadslid in Maassluis en werkt bij trainingsbureau De Baak. Zij begeleide samen met Mariëtte Hamer de middag. Prinses Laurentien was ook aanwezig.

Meer informatie

Wilt u meer weten over vrouwen aan de top? Ga dan naar de themapagina Diversiteit, naar het advies 'Diversiteit in de top' of kijk in de evenementenkalender of er binnenkort een bijeenkomst over dit thema georganiseerd wordt.

Diversiteit
Prinses Laurentien aan het woord bij Dialoogbijeenkomst Vrouwen naar de top. © Dirk Hol