Slimmer en diverser samenwerken – met or, bestuurder en toezichthouder Evenement

Vind je het als or, bestuurder of commissaris/toezichthouder belangrijk om het talent van medewerkers beter te gebruiken? Zijn jullie in je organisatie op zoek naar een andere manier van werken? Willen jullie een diverse doelgroep aanspreken met je organisatie? En zijn jullie daar met elkaar over in gesprek of zouden jullie dat graag willen?

Doe dan donderdag 17 juni van 13.00 tot 16.30 uur mee aan het SER-webinar ‘slimmer en diverser samenwerken – met or, bestuurder en toezichthouder’. Tijdens deze middag ervaar je hoe een organisatie dankzij sociale innovatie en diversiteit succesvoller kan zijn. Samenwerking met medewerkers is daarbij cruciaal. Maar we onthullen ook de valkuilen.

Webiner Slimmer en diverser samenwerken

Programma

Mariëtte Hamer (voorzitter Sociaal-Economische Raad) en Steven van Eijck (kroonlid) openen het webinar. Henk Volberda, hoogleraar Strategie en Innovatie aan de Universiteit van Amsterdam, en Saniye Ҫelik, Lector Diversiteit en Inclusie Hogeschool Leiden en opleider Universiteit Leiden (CPL), kaderen de onderwerpen in. Na hun inleiding volgt telkens breakout-sessies. Je kunt telkens kiezen uit een van de vijf sessies waarin je inspiratie krijgt door de praktijkvoorbeelden van organisaties die aansluiten bij jouw praktijksituatie. Tot slot is er een plenaire terugkoppeling.

Aanmelden

Het webinar is uitsluitend voor or-leden, bestuurders, toezichthouders en HR-managers. Om interactief deel te nemen aan de bijeenkomst is het belangrijk dat je je vooraf aanmeldt via deze link. Het aantal plaatsen voor de sessies is beperkt, dus wees er snel bij. Aanmelden kan tot 11 juni 2021.

Ken je iemand in je netwerk voor wie deze bijeenkomst ook interessant is? Dan kun je deze link verder delen.