Or aan de slag met diversiteit Webinar

Hoe ga je als ondernemingsraad aan de slag met diversiteit en welke concrete stappen kan je daarbij zetten?

Hoor hier meer over tijdens het webinar ‘Or aan de slag met diversiteit’ op donderdag 2 december van 14.00 tot 16.00 uur. Wil jij deelnemen aan dit webinar? Meld je dan aan voor 29 november via onderstaande aanmeldknop.

Aanmelden webinar

Or aan de slag met diversiteit

Tijdens het webinar krijgen or’s tips over hoe zij kunnen bijdragen aan meer diversiteit in hun organisatie en daarvan een succes kunnen maken. Organisaties hebben er belang bij om diverser te worden. Meer diversiteit betekent meer vernieuwing, makkelijker talent werven en je spreekt een bredere doelgroep aan.

Programma

Hussein Dia, beleidsmedewerker bij Diversiteit in Bedrijf, opent het webinar. Hierna geeft Eva Eikhout, freelance programmamaker en presentatrice, een introductie op het onderwerp diversiteit en inclusie. Vervolgens vertellen Niels van der Pas en Marloes Steenhuisen, leden van het SER Jongerennetwerk Medezeggenschap, meer over de publicatie 'Or en jongeren zetten in op diversiteit' van het SER Jongerennetwerk Medezeggenschap.

Daarna volgen de interactieve breakout-sessies:

  • Workshop I: ‘LHBTI en gender’
  • Workshop II: ‘Cultuur & etniciteit’
  • Workshop III: ‘Arbeidsvermogen programma B- Able’
  • Workshop IV: ‘Arbeidsvermogen programma Harrie helpt training’

Op de website vind je meer informatie over de breakout-sessies en sprekers. Je kunt een voorkeur opgeven voor twee van de vier sessies waarin ervaringsdeskundigen dieper op specifieke thema’s ingaan. Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur voor een thema. Tot slot is er een plenaire terugkoppeling.

Lees meer over het webinar op de event website