Kick-off maand van de medezeggenschap: maak kennis met de MZ-partijen! Webinar

November is de ‘Maand van de Medezeggenschap’. Deze maand is er om aandacht te vragen voor de belangrijke positie die medezeggenschap inneemt in vele organisaties. Tijdens deze maand worden door verschillende partijen uit de medezeggenschap workshops en/of sessies georganiseerd waar je aan kan deelnemen.

Op 1 november van 16.00 tot 17.00 uur trappen wij af met het webinar ‘Kick-off maand van de medezeggenschap: maak kennis met de MZ-partijen!’, onder leiding van prof. mr. Evert Verhulp (hoogleraar arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam en voorzitter van de SER-commissie Bevordering Medezeggenschap).

Kick-off maand van de medezeggenschap: maak kennis met de MZ-partijen!

Er zijn diverse organisaties die zich actief met medezeggenschap bezighouden en die graag hun kennis delen. Evert interviewt zes vertegenwoordigers van die organisaties over hun rol in de medezeggenschap. Ook kom je te weten waarvoor je bij hen terecht kunt. De volgende organisaties komen aan het woord: Branchevereniging Medezeggenschap (BVMZ), Beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals (BVMP), Stichting Onderzoek Medezeggenschap (SOMz), Nederlandse Vereniging voor Medezeggenschap (NVMz), Stichting MultiNationale Ondernemingsradenoverleg (MNO), Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen in Nederland (VASMO).

Aanmelden

Ben jij geïnteresseerd of ken jij iemand in jouw netwerk die dit webinar niet moet missen, meld je dan aan via deze link of stuur de link door!

Registreren