Goed werken in goede bedrijven Evenement

"Goed werken in goede bedrijven” is de tweede bijeenkomst van de SER in samenwerking met Pakhuis de Zwijger.

Een modern bedrijf zit heel anders in elkaar dan eind vorige eeuw. De baan voor het leven is er niet meer. Flexibele contracten lijken de standaard. Een expat als collega komt steeds vaker voor. Ook zijn er andere opvattingen over verantwoordelijkheden, nationaal en internationaal in de omgang met mensen en omgeving.

Strijp S in Eindhoven is de plek waar Philips als sociale onderneming groot werd. Vanaf die plek gaat de SER het samen met Pakhuis de Zwijger hebben over de moderne verhoudingen binnen bedrijven en de verantwoordelijkheid van bedrijven in de samenleving. En niet onbelangrijk: wat moet SER-voorzitter Mariëtte Hamer in haar tas naar Den Haag meenemen om in het polderoverleg te regelen?

In februari werd de bijeenkomst "De scheidslijnen verdwijnen" gehouden in Amsterdam. De bijeenkomsten vormen een aanloop naar het jubileumcongres in oktober. Dan viert de SER haar 70-jarig bestaan.

Aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden op 9 september 2020, 19.30 uur vanuit Strijp S in Eindhoven. De bijeenkomst is live online bij te wonen. Vooraf aanmelden kan via de website van Pakhuis de Zwijger.

Voor wie?

De bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk.