Inspiratiesessie Economic Boards Evenement

Om meer zicht te krijgen op de kracht en knelpunten van economic boards en om onderling ervaringen uit te wisselen, organiseerde de SER samen met het ministerie van Economische Zaken de Inspiratiesessie Economic Boards. Tijdens deze bijeenkomst is input aangeleverd voor het vervolgadvies Agenda Stad.

Het belang van en aandacht voor regionaal economisch beleid groeit. In diverse regio’s spelen economic boards inmiddels een grote rol om de economische structuur in hun regio te versterken. Het aansluiten van onderwijs, economie en arbeidsmarkt is hierin een belangrijk onderdeel. In elke regio is het werk van deze boards anders vormgegeven.

De SER en het ministerie van EZ organiseerden de bijeenkomst voor een aantal grotere economic boards in Nederland die een agenda hebben voor meerdere sectoren. Leden, directeuren en stafleden van de boards zijn hierbij uitgenodigd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over economic boards en groeivermogen? Ga dan naar de themapagina of kijk in de evenementenkalender of er binnenkort een bijeenkomst over dit thema georganiseerd wordt.