Culturele diversiteit in de top Evenement

Op dinsdag 29 januari organiseert de Sociaal-Economische Raad (SER) de bijeenkomst ‘Culturele diversiteit in de top’. Op de bijeenkomst gaan bestuurders, rolmodellen en experts met elkaar in gesprek om meer talenten met een migrantenachtergrond in topposities te krijgen. Koningin Máxima zal hierbij ook aanwezig zijn.
Datum   :  dinsdag 29 januari 2019
Locatie  :  SER-gebouw, Den Haag
Programma  : 15.30 - 19.30 uur
Registratie  : Besloten

Wij zullen stil staan bij twee thema's: Wat hebben we het afgelopen jaar gedaan? En: Hoe zorgen we er vervolgens voor dat cultureel talent de top bereikt? Daarnaast is er ook de mogelijkheid eigen successen en ambities te delen en input te leveren aan het advies Diversiteit in de Top waar de SER op dit moment aan werkt.

Net als de afgelopen bijeenkomst is een groot aantal vooraanstaande leden van het Nederlandse bedrijfsleven uitgenodigd. Onder meer Herna Verhagen (PostNL), Ad van Gils (PwC) en Kees van Dijkhuizen (ABN AMRO) zullen hun best practice toelichten. Ook dit jaar zal Kim Putters (SCP) zijn inzichten met ons delen. Tevens zal Ila Kasem (Van de Bunt Adviseurs) ons inspireren en zullen een aantal rolmodellen aan het woord komen.