Bijeenkomst Alliantie Medezeggenschap en Governance Evenement

Binnen het kader van de onderlinge relatie tussen medezeggenschap, toezicht en bestuur draait het om de gemeenschappelijke taak om lange termijn waarde te creëren. Daar zijn ook de aandeelhouders bij betrokken. Tijdens deze bijeenkomst draaide alles om het thema “Stakeholders in (on)balans, nu en in de toekomst”. Daarbij werd ook ingegaan op de rol van zogenaamde actieve aandeelhouders.

Tijdens deze middag gaven Mariëtte Hamer (voorzitter SER), Jaap Winter (voorzitter CvB van de Vrije Universiteit Amsterdam) en Garmt Louw (voorzitter Eumedion, belangenorganisatie van institutionele beleggers) hun observaties over de verhouding tussen de verschillende stakeholders, onder leiding van dagvoorzitter Trude Maas (voorzitter Alliantie Medezeggenschap en Governance).

Ook werd voor de eerste keer de Driehoek 3D-Trofee uitreiken aan een organisatie die het goede voorbeeld geeft als het gaat om samenwerking tussen medezeggenschap (ondernemingsraad), toezicht (Raad van Toezicht) en bestuur. Genomineerden zijn: Danone Nederland, KPN, de Lichtenvoorde.

Meer informatie

Wilt u meer weten over or en medezeggenschap? Ga dan naar de themapagina of kijk in de evenementenkalender of er binnenkort een bijeenkomst over dit thema georganiseerd wordt.

Please accept marketing-cookies to watch this video.