Medezeggenschap door en met jongeren Evenement

Hoe kunnen organisaties meer jongeren betrekken bij de medezeggenschap? Jongeren krijgen graag de kans om mee te denken en invloed uit te oefenen. Hun ideeën zijn vaak vernieuwend of tenminste net even anders. Toch nemen ze nog maar mondjesmaat deel aan medezeggenschap. Wat is hieraan te doen?
Datum: donderdag 28 november 2019
Locatie: SER-gebouw Den Haag
Programma: 13.30 – 17.00 uur
Inloop: 13.00 – 13.30 uur

Voor wie

De Commissie Bevordering Medezeggenschap (CBM) organiseert op 28 november 2019. Een congres met als thema Medezeggenschap door en met jongeren bij de SER in Den Haag. De CBM nodigt je uit om hierover mee te praten en oplossingen te bedenken samen met andere OR-leden.

Programma

Voorafgaand aan het congres organiseert de SER begin oktober ook een expertmeeting over het congresthema. Tijdens het congres op 28 november gaan we met de uitkomsten daarvan werken aan concrete oplossingen en ideeën om jongeren meer te betrekken bij medezeggenschap. Ook doe je mee aan een zgn. challenge, een escape room op locatie, waarin je als deelnemer wordt uitgedaagd om in een team opdrachten uit te werken over het congresthema. Dat betekent samen onder tijdsdruk uitdagingen rondom medezeggenschap oplossen. Een unieke ervaring!

Neem een jongere mee

Het programma is interactief, deelnemers gaan met elkaar in gesprek en aan de slag met de challenge. We willen jongeren echt enthousiasmeren voor medezeggenschap en ook om input vragen. Neem daarom een jongere (collega) mee naar het congres!

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in dit congres, stuur dan een email naar communicatie@ser.nl.

Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor het registratieproces en worden na het evenement verwijderd. Klik hier voor meer informatie over hoe uw gegevens worden gebruikt en de Privacyverklaring.

Foto's en video's

Hierbij informeren wij u dat gedurende het evenement foto's en video's gemaakt zullen worden. Het beeldmateriaal kan worden getoond op (interne) websites.