Home | Secretariaat | Werken en leren bij de SER | Vacatures | Secretaresse voor de voorzitter

Secretaresse voor de voorzitter

De Sociaal-Economische Raad (SER) adviseert kabinet en parlement over de hoofdlijnen van het te voeren sociaal-economisch beleid. Ook verricht de SER activiteiten die voortvloeien uit bestuurlijke taken en zelfregulering. Daarnaast biedt de SER een platform om sociaal-economische vraagstukken te bespreken. In de SER werken onafhankelijke kroonleden, werkgevers en werknemers.
Het secretariaat telt circa 100 fte’s.

Bij het Algemeen Secretariaat van de Sociaal-Economische Raad, dat belast is met onder meer de ondersteuning van de voorzitter en de algemeen secretaris, zijn we in verband met vervanging van een zieke medewerker per direct op zoek naar ondersteuning in de functie van

secretaresse voor de voorzitter
 

Wat ga je doen?

In deze functie organiseer en plan je het werk van de voorzitter. Dit betekent onder andere het maken van afspraken, het stellen van prioriteiten in de agenda, het zorg dragen voor deelname aan en voorbereiding op adviestrajecten, externe optredens en werkbezoeken en het bewaken van acties en activiteiten die hieruit voortkomen. Hiervoor onderhoud je namens de voorzitter veel interne en externe contacten, waaronder met de beleidsafdelingen, raadsleden, leden van commissies en ondernemers- en werknemersorganisaties.

Wie ben jij?

Je hebt ruime ervaring in het vakgebied en bent per direct inzetbaar. Je beschikt over algemene kennis op vwo-niveau, een afgeronde opleiding tot directiesecretaresse/personal assistent, goede beheersing van de moderne talen, goede kennis van en ervaring met relevante ICT-programma’s, met name het Office-pakket (Word, Excel, Outlook en Powerpoint) en enige kennis van sociaal-economische ontwikkelingen.
Je kunt je snel aanpassen aan veranderende omstandigheden en je blijft onder tijdsdruk effectief en efficiënt presteren. Je bent representatief, beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen en je bent in staat om zelfstandig te werken.

Wat biedt de SER jou?

Het betreft een fulltime functie (38 uur per week, verdeeld over 5 dagen) voor ongeveer 3 maanden. Je begint per direct.

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal 4.163 euro bruto per maand. De cao voor de SER is van toepassing.

De functie staat ook open voor inzet op zelfstandige basis (zzp).

Meer informatie en solliciteren

Informatie over de functie kun je inwinnen bij Daniëlle van der Laan, Teamleider HR (070 – 34 99 633). Je sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en CV, kun je tot en met vrijdag 14 april 2017 richten aan de afdeling HR via sollicitatie@ser.nl.

De SER streeft naar diversiteit in zijn personeelsbestand. Deze functie staat open voor mensen met een beperking. Aanpassingen zijn mogelijk, afhankelijk van de beperking.

SER-gebouw / © Christiaan Krouwels